Каталог жіночих костюмів онлайн
Планую придбати комплект, але не хочу переглядати різні розділи каталогу по черзі. Мені зручніше, коли всі костюми представлені в окремій категорії. Так можна швидко оцінити фасони і порівняти посадку. Особливо цікавлять варіанти, які підходять для щоденного носіння. Фото для мене мають велике значення, бо саме вони дають розуміння про вигляд виробу. Не хочу відкривати багато вкладок, щоб знайти потрібну модель. Якщо хтось уже переглядав структурований каталог із комплектами, підкажіть, де це зробити найзручніше.
7 Views

Коли я шукала комплект, то заходила в розділ, де представлені жіночі костюми в межах однієї сторінки каталогу. Було зручно, що всі моделі зібрані разом і можна швидко переглянути весь перелік. У кожної позиції є фото, тому легко порівняти кілька фасонів між собою. Також у каталозі представлені трикотажні варіанти з різною посадкою. Я змогла спокійно переглянути весь асортимент без переходу до інших категорій. Такий формат дозволяє зосередитися саме на комплектах. У підсумку вибір став більш організованим і зрозумілим.